Příběh ProfiFP
a Jana Hamra

Příběh zemského ředitele Jana Hamra

zobrazit celý příběh

Za deset let jsem se vypracoval
na Zemského ředitele.

Mně a celému týmu ProfiFP záleží na profesionálním rozvoji každého nováčka. Pojďte do toho a my Vás naučíme to, co nám přineslo úspěch.

Cesta k ProfiFP
2003
Začátek
kariéry
2008
Vznik
ProfiFP
2013
Zemský
ředitel (LD)
ProfiFP
Pojďme přinést maximálnímu počtu klientů profesionální finanční poradenství

ProfiFP

Co získáš,
když budeš
s námi pracovat?

Vzdělávání a osobní rozvoj

Mimořádný důraz klademe na vzdělávací proces, který začíná úvodním kurzem. Ten trvá 5 týdnů a je koncipován tak, aby ho bylo možné absolvovat při práci nebo studiu.

Časovou flexibilitu

Pracovní dobu a nasazení si řídíš podle vlastních potřeb.

Školu podnikání

Kariéra finančního poradce je doslova školou podnikání, díky které se naučíš jednat s klienty a řídit vlastní tým spolupracovníků.

Odměnové akce

Pro nejúspěšnější finanční poradce, manažery a ředitele jsou kromě zajímavého finančního ohodnocení, připraveny také atraktivní odměnové a teambuildingové akce.

Užívání si života

Díky získaným zkušenostem a odbornosti se můžeš postupně vypracovat až k finanční nezávislosti.

ProfiFP

Koho by naše
nabídka mohla
zajímat?

Studenta,

který chce získat
zkušenosti, praxi a směr do budoucna.

Rodiče,

který chce mít více času na rodinu a ocenil by flexibilní časovou dobu.

Střelce,

který má v hlavě spoustu projektů, které by chtěl realizovat.

Zaměstnance,

 kterého už jeho stávající práce nenaplňuje.

Vizionáře,

který chce, aby za ním byl vidět kus práce a jeho vlastní odkaz.

Člověka,

který chce pracovat v pohodlí a čistém pracovním prostředí.

Jedince,

pro kterého je pomoc lidem na prvním místě a hledá ve své práci smysl. 

Vedoucí osobnost,

která chce tvořit a vést vlastní tým.

Toho,

kdo ocení jistotu nadnárodní společnosti a tradici.

ProfiFP

Jak to probíhá?

Přijímací proces probíhá po dobu trvání našeho úvodního vzdělávacího kurzu, kde se budeme poznávat a zhodnotíme, zda má naše spolupráce smysl.

  1. Předpokládáme, že Tě pro práci v ProfiFP doporučil kamarád, známý nebo někdo, ke komu máš důvěru. Někde jste si o nové pracovní možnosti popovídali, náš koncept Ti přišel zajímavý a říkáš si, že bys chtěl vědět víc informací.

  2. Ten stejný kamarád nebo známý, o Tobě řekl i svému nadřízenému a ten by Tě chtěl poznatProto se setkáte na schůzce a řeknete si základní informace o tom, jak by spolupráce mohla probíhat. Věříme, že Ti bylo vše vysvětleno a můžeme se vrhnout do Tvé nové pracovní příležitosti.

  3. Zaškolení začíná naším vzdělávacím kurzem, který trvá 5 týdnů a je přizpůsoben Tvým časovým možnostem. Nejedná se o vstupní školení, ale o sérii přednášek a navazujících úkolů, díky kterým si vyzkoušíme, zda nám bude vzájemná spolupráce vyhovovat.

  4. Během kurzu je čas na rozhodnutí, zda se uchazeč stane součástí týmu. Věříme, že to jsi Ty, kdo prošel! Úspěšným absolvováním základního kurzu vzdělávací proces rozhodně nekončí, ale teprve začíná.

  5. Postupně se zapojíš do komplexního zaškolení, které v sobě zahrnuje vzdělávací kurzy ProfiFP i aktivity organizované centrálou naší mateřské společnosti OVB Allfinanz, a.s..
    Ale to už předbíháme...


Jaké jsou
formy spolupráce?

ProfiFP
Pouze vzdělávání

Přijď na náš úvodní kurz, který trvá 5 týdnů. Za účast na něm nic neplatíš. A i když se nakonec nedomluvíme na spolupráci, dozvíš se, jak naše služba funguje, a získáš užitečné informace o správě osobních financí.

Krátkodobá spolupráce

Klidně můžeš spolupracovat jen krátce např. několik měsíců během kterých se budeš učit od zkušeného certifikovaného manažera, který bude řešit finanční plány tobě a tvému okolí. Porozumíš o něco více všem produktům a získáš i zajímavou odměnu.

Dlouhodobý part-time

Pokud tě finanční poradenství zaujme, zvládneš jeho základy, ale budeš se nadále chtít věnovat své původní činnosti (studium, péče o rodinu, původní profese), můžeš s námi i tak dlouhodobě spolupracovat. Budeš pracovat pod dohledem manažera, můžeš využívat zázemí našich kanceláří pro práci s klienty, oceníš flexibilní pracovní dobu a ohodnocení podle výsledků.

Dlouhodobý full-time

Budeš-li se finančnímu poradenství s námi věnovat naplno, získáš smysluplnou, dlouhodobě perspektivní práci, kde si sám nastavíš kdy a jak hodně budeš pracovat. Můžeš si tak sám zvolit pro tebe ideální kombinaci výdělku a volného času, případně to podle chuti a potřeby měnit. Navíc velká část práce jde zvládnout i z domova nebo ze zahraničí.

Kariéra

Máš velké sny a chceš profesně růst? Náš kariérní plán ti nabízí jasné podmínky pro postup na manažerské a ředitelské pozice. Je to v podstatě lety prověřený podnikatelský záměr. Sám si vytvoříš tým, který budeš vzdělávat, motivovat, kontrolovat, a nikdo ti jej nikdy nemůže sebrat. S týmem je vše intenzivnější a i výdělky mohou být opravdu mimořádné.


Příběhy ředitelů

Podívej se na příběhy ostatních našich kolegů napříč celou naší republikou

ProfiFP

Ing. Zdeněk Kubišta

Zemský ředitel

Když jsem si v září 2006 balil kufr před první cestou do Prahy, abych nastoupil na Vysokou školu ekonomickou a naučil se, jak být podnikatelem, vlastně jsem svým vizím ani moc nevěřil. Jedinými mými předpoklady pro úspěšný start podnikání tehdy byly snad zvědavost, hlad po úspěchu a pro mladé lidi typická bezstarostnost. Na konci prvního semestru se objevila první podnikatelská příležitost a já po ní ihned skočil!

Dobře si pamatuji první setkání s týmem ProfiFP, protože od samého začátku bylo jiné, než co jsem do té doby na pohovorech či brigádách zažil. Velké množství mladých tváří, podněcující, soutěživý, avšak velmi přátelský a neformální kolektiv, kultivovaní a vzdělaní lidé, z převážné většiny studenti nebo absolventi vysokých škol. Rychle jsem do týmu zapadl a stal se jeho nedílnou součástí.

S podporou vedoucích jsem překonal i první podnikatelské neúspěchy a rychle se učil v novém oboru. V těžkých chvílích jsem měl v hlavě jen jednu jedinou myšlenku věk mezi dvacítkou a třicítkou je stvořený pro velké věci, tam se dá dělat opravdová magie a posouvat hranice možného. A já ten čas nechci promarnit.

Letos jsem oslavil třináct let podnikání s týmem ProfiFP a v kanceláři jsem obklopen přáteli. Obchodní aktivity doplňujeme řadou teambuildingů i cest do nejrůznějších koutů světa. Do práce se každé ráno těším ProfiFP je víc životní styl než běžné zaměstnání!

Jan Radovský

Zemský ředitel

Zásadním momentem na počátku mé kariéry bylo otevření první kanceláře. V tu chvíli se brigáda změnila na opravdové podnikání a já mohl naplno využívat a zároveň rozvíjet své klíčové vlastnosti a schopnosti. Mezi ně patří samostatnost, systematičnost a také neustálá potřeba všechno vylepšovat. I díky tomu stojí dnes mé ředitelství na velmi pevných základech a patříme v našem oboru po všech stránkách k naprosté špičce nejen v ČR, ale i v rámci celé Evropy.

K našim skvělým výsledkům rozhodně výrazně přispívá kultura v rámci ProfiFP týmu, kde je unikátním způsobem skloubena svoboda podnikání s lidmi, kteří se vzájemně podporují a inspirují. Díky tomu má každý člen tohoto týmu výrazně větší šanci, že si splní své cíle a sny.

Mým dlouhodobým cílem, na kterém již mnoho let aktivně pracuji, je reálně zlepšit úroveň finančního poradenství v ČR. Toho ale nedosáhneme jinak, než že nás bude ještě mnohonásobně více a bude se stále snažit dělat svou práci lépe a lépe. K tomu je potřeba využít všechny existující nástroje a také technologie, které nám současný svět nabízí.

Ing. Jan Hamr

Zemský ředitel

Historie týmu ProfiFP se začala psát v roce 2003, kdy jsem začal sbírat první zkušenosti s finančním poradenstvím. Studoval jsem v té době druhý ročník VŠE. Právě jsem skončil s hokejem, kterému jsem se do té doby věnoval, a dal přednost vzdělání před dalším rozvojem sportovní kariéry. Ukončením hokejového života jsem získal dostatek volného času a byla tu otázka, jak jej využít? A právě v té době mě spolužačka z VŠE navrhla, ať se jdu věnovat finančnímu poradenství.

Možnost pracovat v oblasti finančního poradenství mě zaujala, připadalo mi to jako smysluplná práce, kde byla možnost kariérního růstu už během studia, což mi přišlo fantastické. Absolvoval jsem základní vzdělávací kurz a vrhl se s chutí do práce. Začátky samozřejmě nebyly jednoduché a rozhodně nebyly okamžitě spojeny s vyděláváním velkých peněz. O to mi ani nešlo. Chtěl jsem se hlavně naučit dělat tuto práci skutečně dobře.

Zhruba po dvou a půl letech, jsem měl svůj malý tým spolupracovníků a podařilo se mi povýšit na první manažerskou pozici. Po dokončení vysoké školy, jsem se pak začal věnovat výhradně kariéře a postupoval dál až na ředitelské pozice, kde jsem získával nové zkušenosti nejen s finančním trhem, ale také s vedením a vzděláváním lidí. S povýšením na pozici zemského ředitele oficiálně odstartovala i značka, pod níž nabízíme své služby, ProfiFP.

Od roku 2013 je ProfiFP komplexní propracovaná týmová značka pro naše služby s kompletním logomanuálem a mnoha možnostmi prezentace. Nicméně jasně také deklarujeme, že využíváme zázemí silné a stabilní společností OVB, do jejíchž struktur patříme. Tým ProfiFP dnes zahrnuje kromě mě coby zemského ředitele i čtyři regionální ředitele, osm oblastních ředitelů, 27 oblastních vedoucích, 80 obchodních vedoucích a přes čtyři stovky reprezentantů. Ti všichni se společně podílejí na skvělých výsledcích týmu.

Ing. Václav Bláha

Zemský ředitel

S OVB jsem začal spolupracovat v roce 2003 při studiu druhého ročníku VŠE v Praze. Do vzdělávacího kurzu jsem přišel na pozvání Jana Hamra, který byl v té době na pozici R2. Od začátku spolupráce mě fascinovalo množství partnerů, se kterými můžeme spolupracovat. Hned mi bylo jasné, že jedině v OVB mohu klientům opravdu nezávisle a svobodně pomoci.

Začátky nebyly jednoduché. Asi nejtěžší pro mě bylo zvládat neúspěchy a odmítnutí. Ale nevzdal jsem to a to bylo nejdůležitější. Vytrvalost a trpělivost je pro každé podnikání klíčová!

Povýšením na manažerské pozice se můj život začal měnit. Práce se spolupracovníky a týmem mi přinesla zkušenosti a manažerskou praxi, kterou mi vysoká škola nedokázala nabídnout. Dosažením ředitelské pozice jsem získal vedle finanční stability i větší časovou nezávislost.

OVB dává každému možnost svobodně budovat svoji vlastní kariéru, což je pro naši práci to nejdůležitější. Každý, kdo se rozhodne budovat kariéru a svůj vlastní tým, se stává nejen manažerem, který ukazuje cestu k úspěchu dalším lidem, ale také lepším a kvalitnějším poradcem pro klienty, protože přemýšlí dlouhodobě. Přeji každému, ať tuto příležitost nepromarní!

Ing. Miroslav Bartuška

Regionální ředitel

První kontakt s týmem ProfiFP jsem měl při studiu na gymnáziu. V té době jsem možnost spolupráce nevyužil. Jsem rád, že tehdy nastupující obchodní vedoucí Michal Kossúth vytrval a dal mi i druhou šanci. Bylo mi tehdy 19 let a viděl jsem finanční poradenství jako skvělou možnost přivýdělku a prostor nasbírat nové zkušenosti během studia na vysoké škole.

Tři nejdůležitější momenty v mé kariéře byly získání prvního klienta, prvního doporučení a prvního spolupracovníka. Všechny tyto tři momenty se mi postupně povedly během prvních šesti měsíců spolupráce a já věděl, že nyní mě čeká hlavně opakování a zlepšování těchto aktivit.

Na podnikání v OVB mě hned od začátku bavila svoboda, mohl jsem rozhodovat o tom, co, kdy a jak budu dělat. Důležitá pro mě byla i finanční odměna, která byla v počátcích přímo vázaná na odvedené aktivity. A v neposlední řadě také skvělý kolektiv, se kterým mě baví spolupracovat tyto tři výhody oceňuji dodnes.

Během spolupráce se mi povedlo úspěšně dokončit vysokou školu, procestovat značnou část světa a splnit si řadu dalších dílčích cílů. A abych pravdu řekl, tak se moc těším na to, co budoucí spolupráce přinese, a věřím, že to bude velké!

Ing. Lukáš Jál

Oblastní ředitel

S ProfiFP jsem přišel do kontaktu ve 20 letech, v prvním ročníku vysoké školy. Vzhledem k silně negativní zkušenosti s tímto oborem jsem vůbec neplánoval začít pracovat jako finanční poradce, nicméně během základního vzdělávání jsem svůj názor změnil a dnes už dvanáctým rokem dělám práci, která mě pořád baví. A za to jsem vděčný, protože když se podívám kolem sebe, vidím, že to opravdu není samozřejmost.

Moje začátky byly zbytečně pomalé kvůli tomu, že jsem moc nevěděl, co chci v životě dělat, byl jsem dost pohodlný a propadal pocitu, že nic pořádně neumím. Nicméně v určitý moment jsem se rozhodl to změnit a sám sebe posunout dál. Začal jsem budovat tým a povýšil na první manažerskou pozici, což byl začátek velice zajímavé kariéry. Také jsem úspěšně dostudoval vysokou školu. Nicméně, to byla až práce v ProfiFP, která mě naučila to skutečně důležité rozvinout své dovednosti a umět se spolehnout sám na sebe.

Za ta léta v ProfiFP jsem zažil ve skvělém kolektivu spoustu dovolených, a díky nadprůměrnému příjmu, který vedoucí pozice přináší, jsem si mohl splnit mnoho hmotných přání, jako jsou vysněné bydlení, investiční byty nebo třeba vytoužená auta. Ale hlavně mám svobodu pracovat v mnou stanoveném čase s lidmi, se kterými si rozumím a není to nikdy rutina a nuda.

Vždy je o co hrát! A moc se těším, jaké výzvy přinesou další roky.

Aleš Tichý

Zemský ředitel

V OVB jsem začínal jako student gymnázia. Chtěl jsem hlavně získat zkušenosti a zjistit, jak to celé vlastně funguje. K finančnímu poradenství jsem byl zpočátku poměrně skeptický, měl jsem ale velkou chuť pracovat na sobě a líbila se mi myšlenka začít budovat vlastní podnikání.

Od začátku pro mě byla zásadní možnost tvořit vlastní tým. Myslím si, že každá činnost, která má člověka rozvíjet, je spojená s překonáváním překážek a sebe sama, a právě práce v kolektivu, který si sám vytvořím, je pro mě jedním z nejsilnějších motorů. Baví mě posouvat hranice možností a pomáhat lidem stát se osobnostmi. Vlastně si profesně neumím představit moc více naplňujících činností.

Na kombinaci ProfiFP a OVB oceňuji prostředí. OVB je firma, která má hloubku. Dává velkou míru osobní svobody, stability a zároveň mantinely v podobě kariérního plánu. Čím déle tuhle práci dělám, tím více oceňuji, jak moc je promyšlený.

Lidé v ProfiFP jsou pro mě dlouhodobou inspirací, jak se dá dělat leadership a obchod. Oceňuji otevřenost, s jakou jsou ochotni sdílet know-how. Z velké části tomu vděčím za to, kde jsem, a jsem odhodlaný tuto filozofii podporovat dál.

Marek Aberl

Regionální ředitel

Věřím, že člověk je jako houba nasává informace a dojmy ze světa kolem sebe. Měli bychom proto věnovat velkou pozornost tomu, jak a s kým trávíme svůj čas. Já měl to štěstí, že jsem v 19 letech přišel do kolektivu mladých, zapálených a ambiciózních lidí. Od nich jsem se učil a díky tomu jsem dnes tam, kde jsem.

Miluju svobodu, kterou jsem si vybudoval. Propracovaný kariérní plán umožňuje profesní růst příjmů. Velkou výhodou je, že o povýšení u nás rozhodují pouze objektivní kritéria, která jsou pro všechny stejná. Chci v životě zjistit, kam až to můžu dotáhnout. Zatím to není vůbec zlé upřímně to už dávno překonalo mé středoškolské ambice.

Za těch 11 let jsem zažil mnoho věcí, na které budu nadosmrti vzpomínat. Viděl jsem západ slunce v poušti u Dubaje, potápěl se ve Vietnamu, viděl slony v Tanzánii

Nejvíc ale vždy vzpomínám na všechna přátelství, která se kolem našeho týmu vytvořila. Jsem hrdý, že můžu být součástí kariéry svých lidí. Ten okamžik, kdy jde někdo z nás na pódium pro povýšení nebo ocenění, je prostě neskutečnej!

Mgr. Petr Trieb

Regionální ředitel

Má spolupráce s ProfiFP začala v květnu 2010. Tehdy jsem jako učitel tělesné výchovy a přírodopisu hledal změnu.

Po pěti letech praxe na základní škole mi chyběla, jako dlouholetému sportovci, motivace se dále posouvat v kariérním životě. Doslova mě drtila představa, že jediná možnost povýšení ve školství je stát se ředitelem školy a dál už nic. A bohužel, i pokud byste se chtěl ředitelem školy stát, nemáte to pevně ve svých rukou. A to je hlavní důvod, proč jsem nadšený možností kariéry v ProfiFP (OVB).

Možnosti jsou neomezené, vše je jasně stanovené a jen na vás záleží, jak se k tomu postavíte. Neexistuje varianta, že by se váš nadřízený špatně vyspal, a vy jste dostal výpověď nebo vám sáhnul na finanční odměnu.

Od začátku spolupráce jsem věděl, jakou cestou se vydám a že budu dále pokračovat v tom, co jsem vystudoval, a to je vzdělávání lidí. Začal jsem u dětí na základní škole a nyní pokračuji mezi dospělými lidmi, kterým předávám své zkušenosti z oboru finančního poradenství. A stále mě baví pozitivně měnit životy lidí ve svém okolí, ať to jsou moji klienti, nebo moji spolupracovníci v našem oblastním ředitelství.

Ing. Edita Krejčí

Oblastní ředitel

S OVB jsem začala spolupracovat v červnu 2006 ještě jako studentka vysoké školy a původně mě vůbec nenapadlo, že finanční poradenství jednou bude můj celoživotní koníček.

Hledala jsem práci, kde se něco naučím a získám praxi. Bylo mi 21 let, takže získat důvěru klientů nebylo jednoduché, ale v rámci týmu ProfiFP je skvěle nastavený systém vzdělávání a zapracování. Nový spolupracovník tak nemůže udělat chybu, vždy za ním stojí zkušený profesionál. To je jedna z velkých výhod, kterou oceňuji, protože díky tomu jsem mohla začít rovnou pracovat na svém.

Zároveň je to ale systém, který nic neodpustí a nelze jej obejít. Každý na sobě musí pracovat, vzdělávat se, získávat zkušenosti a pokoru, aby mohl v kariéře postupovat dál. Já to ale vnímám jako zábavu.

Tahle práce mi dala spoustu možností. Velmi oceňuji svobodu a nezávislost, vše je pouze na mně. Nedám dopustit na kolektiv lidí, které mám ve svém týmu, ale i kolegy kolem sebe. Vždy jsme táhli za jeden provaz, měli stejnou myšlenku, že chceme pomáhat lidem (nejen) s jejich financemi. Procestovali jsme společně půlku světa a zažili neopakovatelné chvíle.

Bc. Michal Kossuth

Oblastní ředitel

Nikdy jsem si nemyslel, že budu pracovat jako finanční poradce, honila se mi myšlenka v hlavě, když jsem díky společnosti OVB, ve 21 letech poprvé v životě letěl k moři. Je to souhra náhod, že jsem se do týmu ProfiFP dostal, ale jsem za to nesmírně vděčný. Úplně se mi totiž změnily představy o tom, co je v životě vlastně možné.

 Po třech měsících spolupráce jsem rychle pochopil, jaká příležitost tkví v kariérním systému, a do roka jsem povýšil na první manažerskou pozici. Než jsem pozice dosáhl, povedlo se mi přivést do týmu jednoho z klíčových spolupracovníků, dnes úspěšného ředitele, a od té doby mé podnikání nabralo úplně jiný směr, směr vzhůru. Postupně se přidávali i další skvělí lidé, se kterými podnikám dodnes.

Vrcholem mé kariéry však bylo jmenování do pozice oblastního ředitele. Pochopil jsem, že je lepší ředitel být než ředitel nebýt a tento pocit bych přál zažít všem spolupracovníkům. To je jedna z hlavních motivací, které mě na spolupráci s ProfiFP posunují, protože být součástí úspěchu spolupracovníka je úžasný pocit dobře odvedené práce.

Nutno říci, že možná i přes počáteční nezdary jsem získal lásku k tomuto podnikání a chtěl bych i nadále ukazovat cestu všem, kteří jsou ochotni investovat energii a úsilí do své budoucnosti stejně jako já.

Klára Bilíková

Oblastní ředitel

Když jsem do OVB před šesti lety na zkoušku přišla, neměla jsem sebemenší ponětí o tom, jaká příležitost se mi tu otevírá.

Nějakou dobu mi trvalo, než jsem se dokázala ztotožnit se způsobem podnikání v OVB. Možná to bylo věkem (bylo mi 33 let a všichni tu byli mladší než já) i odlišnou životní situací (máma tří dětí, toho času na rodičovské dovolené). Trochu jsem se bála uvěřit myšlence, že i já mohu a chci v tomto oboru uspět. Neustále se mi ale potvrzovalo, že pro mě coby pro člověka se sociálním cítěním a zaměřeného na mezilidské vztahy je tohle to pravé.

Dnes jsem já ta, kdo vysvětluje nováčkům ojedinělost příležitosti k podnikání v OVB, které nabízí časovou flexibilitu, osobní rozvoj, finanční růst a skvělý kolektiv, který jsem objevila v týmu ProfiFP. Jmenovat jednotlivce nemohu, byl by to dlouhý seznam jmen všech ředitelů, oblastních vedoucích a celého mého týmu.

 

Ing. Pavel Turek

Oblastní ředitel

Poté, co jsem úspěšně zvládl maturitní zkoušku, pro mě další životní zlom představovalo moje první povýšení v práci na pozici R2. Ve dvaceti letech jsem pak splnil podmínky pro povýšení na první manažerskou pozici.

Byl to první zásadní milník mé kariéry. Pochopil jsem, že se člověk na začátku učí klientskou práci, aby ji jednou sám nedělal, ale uměl ji předávat dál. Druhá manažerská pozice oblastního vedoucího přišla o rok a půl později. Stala se z ní čtyřletá příprava na pozici ředitele, se kterou se teď v dobrém sžívám.

Nejvíce mě baví to, že z nemastného a neslaného kluka z Horažďovic, který snil o tom, že jednou bude mít běžný účet, řidičák a ne moc hluboko do kapsy, je dnes ředitel. Jsem rád, že jsem měl štěstí na lidi, kteří mě na začátku naučili oslovit mé blízké kamarády, tak aby jim naše společné podnikání dávalo smysl. 

Podnikání v OVB a ProfiFP nevnímám jako práci, ale jako životní styl. Nemáte žádný strop výdělku, máte volnou pracovní dobu a možnost vybrat si lidi, se kterými chcete spolupracovat, i lokalitu, kde chcete pracovat. Máte garantovaný kariérní postup a možnost pasivního příjmu. Za dobré výsledky jezdíte na odměnové akce do zahraničí, takže vlastně ani nemusíte utrácet za dovolenou. A děláte práci, která pomáhá lidem.

ProfiFP

Co mám
tedy udělat?

Je to jednoduché. Vyplň náš kontaktní formulář, my se Ti ozveme a doladíme případné Tvoje dotazy

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500